Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Weboldal fordítás

Weboldal fordítása angolra, németre és más nyelvekre Budapesten, gyorsan és szakszerűen és mindezt elérhető árak mellett!

Irodánk kizárólag anyanyelvű fordítókkal dolgozik, így az ön szövege biztos, hogy jól fog hangzani az ön által választott nyelven. Alacsony árainknak köszönhetően egyre több cég veszi igénybe a weblap fordítás szolgáltatásunkat, s a gyors elkészülés nagy segítséget jelenthet, amikor egy külföldi piacon való megjelenés a cél.

Miért hasznos a honlap fordítás?

Egy neves európai egyetem megállapította, hogy ha az anyanyelvükön szólunk a weboldalunkra látogatókhoz, akkor a konverziós arány 126%-al megnövekszik, így mostanra számos cég választotta azt a stratégiát, hogy weboldalát minden egyes célország nyelvére lefordíttatja.

Nálunk a leggyakoribb az angol és a német fordítás, de segítettünk már szlovák, román, spanyol vagy horvát weboldal fordításban is nem egy hazai kis- és középvállalkozásnak.

Amennyiben úgy érzi, hogy van egy versenyképes terméke vagy szolgáltatása és szeretne szerencsét próbálni a környező országokban is, bennünk megtalálta a partnerét.

Weblap fordítás Budapesten

Anyanyelvi fordítónk a legtöbb európai nyelvre le tudják fordítani az ön weboldalát, s mindezért nem kell vagyonokat fizetnie. Mivel fiatal és dinamikus cég vagyunk, amely hosszú távon gondolkodik, ezért az árainkat is úgy határoztuk meg, hogy az versenyképes és szimpatikus legyen a weboldal fordításban gondolkodók részére.

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Ehhez elég ha elküldi a weboldala linkjét, mi pedig még aznap tájékoztatjuk az árakról, részletekről, a fordítás menetéről.

Az elmúlt évek során olyan cégeknek fordítottunk itthon, mint a Deichmann, Marionnaud, KiwiSun, Norbi Update, IKEA, Brendon, Cafe Frei, Konica Minolta, bár ezek csak az ismertebb nevek, s azok közül is csak néhány.

Részletekért hívjon most: 06 30 251 3850!

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

A személyre szabott ajánlatunkat egy órán belül megküldjük önnek.

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség