Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Ukrán fordítás

Ukrán szakfordítás, anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, orvosi szövegek vagy jogi, műszaki dokumentumok? A Lexikon Fordítóiroda Budapest egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb fordítóirodája, forduljon hozzánk bizalommal még ma, és akár holnapra elkészülhet fordítása!

 

Az ukrán fordítás lehet például

  • hivatalos irat (anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány stb.)
  • jogi, munkaügyi szöveg (szerződés, határozat, munkaszerződés stb.)
  • végzettséget igazoló okmány (diploma, bizonyítvány, oklevél stb.)
  • egészségügyi szöveg (lelet, orvosi szakvélemény stb.)
  • műszaki szöveg (gépkönyv, műszaki leírás, katalógus, használati utasítás stb.)
  • gazdasági szöveg (mérleg, kimutatás stb.)
  • irodalmi szöveg

Ha ukrán fordítás, akkor miért a Lexikon?

Minőséget adunk

Anyanyelvű szakfordítókkal dolgozunk, munkánkra minőségi garanciát vállalva biztosítjuk Önt arról, hogy bármilyen ügyintézéshez kiváló fordítást kap. A különböző szakfordításokat az adott területen jártas képzett fordítók végzik, igény szerint lektorálást is tudunk biztosítani. Évtizedes tapasztalatunk, több ezer elégedett ügyfelünk biztosíték a magas minőségre.

Rövid határidőkkel dolgozunk

Gyakran előforduló okmányok esetén, mint amilyen az erkölcsi bizonyítvány vagy anyakönyvi kivonat, akár néhány órán belül megkaphatja fordítását. Számos fordítás egynapos határidővel vállalunk, a hosszabb, speciális szövegek lengyel fordítását pedig bizonyítottan gyorsabban készítjük el, mint a legtöbb más fordítóiroda. Amennyiben Ön szűkebb határidőt szeretne, mint, amit árajánlatunkhoz mellékeltünk, felár ellenében lehetősége van expressz fordításra is.

Versenyképesek az áraink

Árképzésünk nem elrugaszkodott. Minőég és gyorsaság jellemez minket, ám mindezek mellett igyekeztünk jutányos árakat faragni, hogy a lehető legtöbb ügyfél külföldi vagy hazai ügyintézését segíthessük. Az egyszerű szövegek, okmányok fix darabáron készülnek, a bonyolultabb, hosszabb szövegekre karakterárat számolunk. Az árakat befolyásolja a szöveg hossza, típusa és jellege. A komoly szaktudást, egy terület beható ismeretét igénylő szakfordítás ára picit magasabb a hétköznapibb szövegek árától, de rejtett költségekre sehol nem kell számítani.

Barátságos kiszolgálásban részesítjük

Keressen minket online, e-mailben, vagy telefonáljon, esetleg látogasson el személyesen budapesti irodánkba, ahol ügyfélközpontú, barátságos segítséget kap. Forduljon hozzánk bizalommal, amiben tudunk, a segítségére leszünk.

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com

Telefon: 06-30/251-3850

Ha ukrán fordítás, akkor csak a Lexikon Fordítóiroda, hiszen Önnek is gyorsan, jutányos áron van szüksége minőségi szakfordításra. legyen szó ukrán – magyar vagy magyar – ukrán fordításról, legyen szó hivatalos fordításról vagy csak egy magánlevél lefordításáról, irodánk mindenben készséggel áll az ön rendelkezésére!

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség