Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Orosz fordítás

Megbízható, gyors orosz fordítás kedvező áron, a budapesti Lexikon Fordítóirodában! Orosz-magyar, magyar-orosz fordítás, hivatalos fordítás, expressz orosz fordítás akár SOS-ben is, ha „tegnapra kell”.

Sokéves tapasztalatával a hátuk mögött anyanyelvű szakfordító kollégáink magabiztosan mozognak a szakkifejezések, hivatalos iratok világában. Különböző szakterületek, elhivatottság, precizitás és a fordítás szeretete jellemzi fordítóinkat, így Ön a legjobb orosz szakfordítást kaphatja tőlünk.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi iratok orosz fordítása esetén is:

  • Végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentumok: oklevél, bizonyítvány, diploma
  • Jogi szövegek, szerződések, jövedelemigazolás, alapító okirat,
  • Házassági és születési anyakönyvi kivonat
  • Műszaki szövegek, használati útmutatók, garancia papírok,
  • Orvosi szövegek, ambuláns lap, betegtájékoztató, zárójelentés, beutalók
  • Pénzügyi szövegek
  • Egyéb szövegek

Miért a lexikon Fordítóiroda, ha orosz fordításról van szó?

Rövid határidők, egynapos fordítás, gyorsfordítás, expressz fordítás

A Lexikon Fordítóiroda szakfordító munkatársainak nem okoz gondot a szűkös határidő! Küldje el a fordítani kívánt dokumentumot e-mailben, egy órán belül adunk árajánlatot, amit ha elfogad, fordítóink egyike azonnal nekilát az ön által küldött szöveg fordításának, s ha rövid, egyszerű szövegről van szó, akár még aznap elkészülhet! Hosszabb, bonyolult szöveg fordítása azonban lehet, hogy egy vagy két napot is igénybe vesz. Erről pontos tájékoztatást a szöveg ismeretében tudunk adni. Kérdés vagy árajánlat kérés ügyében hívjon minket telefonon, vagy keressen fel bennünket e-mailben. Felkészült, megbízható, precíz munkát végző fordítóink várják megrendelését.

Megfizethető áron dolgozó szakfordítók

Fordítóirodánk kedvező árakon dolgozik, az orosz fordítás ára a szöveg hosszától, összetettségétől és jellegétől függ. Hosszú, szakértelmet igénylő szöveg esetén, valamin gyorsfordítás, rövid határidő esetén az ár a normál árnál egy kicsivel magasabb lehet.

Nem kell kimozdulnia sem, intézkedhet online

A távolság és az időhiány sem probléma, nálunk ugyanis mindent intézhet online! A szöveg elküldése történhet e-mailen keresztül, a munka kifizetése pedig banki átutalással, postai befizetéssel.  Telefonon és e-mailben is elérhetőek vagyunk a hét minden napján!

Lektorálást is vállalunk!

Ha van egy szövege, amit csupán lektoráltatni szeretne, nálunk megteheti. Bővebb információkért hívja barátságos ügyfélszolgálatunkat vagy keressen minket online, a megadott e-mail címen!

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com

Telefon: 06-30/251-3850

Az első lépést Önnek kell megtenni, a többit bízza ránk! Anyanyelvi fordítóink lelkiismeretes munkájában nem fog csalódni, ajánlatkérés esetén a beérkezést követően egy órán belül árajánlatot küldünk. Az árat sok esetben csak a forrásszöveg megtekintése után van mód meghatározni, ezért kérjük, hogy ügye meggyorsítása érdekében egyedi szövegének, dokumentumának szkennelt vagy lefényképezett formáját is mellékelje!

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség