Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Olasz fordítás

Ha olasz fordítás, akkor Lexikon Fordítóiroda! Budapest egyik legkedveltebb fordítóirodája, több mint 10 éves tapasztalattal, folyamatosan bővülő csapattal, anyanyelvi fordítókkal várja az Ön megbízását. Gyorsan, kedvező áron minőségi munkát végzünk. Olasz-magyar fordítás és magyar-olasz fordítás, szakfordítás, akár online ügyintézéssel is, kényelmesen, az otthonából!

 

A leggyakrabban kért fordítandó iratok:

 • Középiskolai bizonyítvány
 • Főiskola végzettséget igazoló oklevél, diploma
 • OKJ-s végzettség
 • Munkaszerződés
 • Jövedelemigazolás
 • Születési- és házassági anyakönyvi kivonat
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • Orvosi vagy egészségügyi papírok, zárójelentés, betegtájékoztató, ambuláns lap
 • Jogi szövegek
 • Pénzügyi szövegek
 • Műszaki szövegek

 

Miért válasszon minket, ha olasz fordítás gondja akadt?

Garantált minőség

A Lexikon Fordítóiroda anyanyelvi fordítókkal dolgozik, így garantáljuk önnek, hogy a hozzánk eljuttatott iratai, szövegei jó kezekbe kerülnek, s az elkészült fordítással is elégedett lesz. Bármilyen szöveggel keressen minket bátran, fordítóink jártasak a hivatalos iratok és szakszövegek fordításában is!

Gyorsaság

Juttassa el hozzánk a fordítandó szöveget, és mi egy órán belül jelentkezünk árajánlattal! Amennyiben elfogadja az árajánlatot, fordítóink megkezdik a munkát, s a rövidebb, egyszerű szövegek általában még aznap elkészülnek. A hosszabb, összetett vagy egy-egy területen nagyobb szaktudást igénylő szövegek egy kicsit több időt vesznek igénybe, de fordítóink azon vannak, hogy minél előbb elkészüljenek a szöveggel. Ön hátra dőlhet, mi dolgozunk! Szombaton és vasárnap is!

Teljes online ügyintézés

Az internetnek hála ma már sokkal gyorsabb az ügyintézés a Lexikon Fordítóirodánál is! Küldje el nekünk a fordítani kívánt szöveget e-mailben, s a munka elkészülte után mi is elektronikus úton továbbítjuk önnek, hogy minél előbb megkaphassa. A fizetést is intézheti online, netbankon keresztül, banki átutalással külföldről és belföldről egyaránt, de kiegyenlítheti a számlát postai befizetéssel is. Amennyiben a személyes ügyintézésben bízik jobban, szívesen látjuk irodánkban, ahol készpénzes fizetésre van lehetőség.

Megfizethető, logikusan képzett árak

Versenyképes árainkkal is az élmezőnybe tartozó fordítóiroda vagyunk, mert igyekszünk mindig a legjutányosabb árakat biztosítani. A fordítása ára sok tényezőtől függ. A fordítandó szöveg hossza, típusa és jellege határozza meg, hogy darabáras elszámolás vagy karakter alapú elszámolás alá tartozik-e az adott dokumentum. Az egyszerű szövegek, általánosabbnak számító dokumentumok ára is egyszerű és rendkívül jutányos. A hosszabb, egyedi szövegeknél karakterenként számolunk, ezen belül is a speciális szakképzettséggel rendelkező szakfordítók munkáját igénylő olasz fordítás ára kicsit magasabb. Azért magasabb, mert a munka is nehezebb és több idejét köti le egy-egy kollégánknak.
Szintén befolyásolja a fordítás árát az expressz gyorsaság igénylése. Alapvetően rövid határidőt biztosítunk, ám ha az általunk ajánlott határidőt Ön szűkebbre szabná, némi felárral ezt is meg tzdjuk oldani.

Igény szerint olasz lektorálás

Amennyiben Önnek lektorálásra van szüksége, mi ezt is biztosítani tudjuk.

Ügyfélközpontúság – Segítünk, amiben tudunk

Barátságos kiszolgálást tapasztalhat a Lexikon Fordítóirodában, akár személyesen, akár online, akár telefonon keres meg minket. Kollégáink igyekeznek mindenben az Ön rendelkezésére állni.

Keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén, hogy mielőbb kézhez kaphassa elkészült olasz fordítását!

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com 

Telefon: 06-30/251-3850

 

Legyen szó fordításról, lektorálásról, hétköznap vagy hétvégén, ránk számíthat!  Forduljon hozzánk bizalommal, küldje el a szöveget, kérjen árajánlatot még ma!

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség