Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Spanyol fordítás

Spanyol fordítás is elérhető a Lexikon Fordítóiroda kínálatában! Kedvező árak, lelkiismeretesen dolgozó anyanyelvi fordítók, kényelmes ügyintézés, segítőkész ügyfélszolgálat. Spanyol-magyar, magyar-spanyol fordítás, szakfordítás Budapesten!

Ha Önnek is hivatalos, vagy egyéb jellegű szöveg fordítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Leggyakoribb spanyol fordításaink:

  • Végzettséget, szakképzettséget igazoló papírok: oklevél, bizonyítvány, diploma fordítása
  • Egészségügyi szövegek: orvosi papírok, beutalók, betegtájékoztatók, ambuláns lap fordítása
  • Műszaki szövegek, jogi szövegek, rendőrségi- és bírósági papírok fordítása
  • Szerződések, Jövedelemigazolás, munkavállaláshoz vagy külföldi tanulmányokhoz szükséges papírok fordítása
  • Erkölcsi bizonyítvány, házassági anyakönyvi kivonat, születési anyakönyvi kivonat fordítása

 

A Lexikon Fordító iroda a fordítás mellett lektorálást is vállal! Ha egy szöveg ellenőrzésére van szüksége, keressen fel bennünket. Telefonon várjuk hívását, munkatársaink bővebb tájékoztatással és információkkal tudnak szolgálni a pontos megrendelés ismeretében.

Mit nyújtunk, ha spanyol fordítást rendel nálunk?

Anyanyelvi fordítóinknak köszönhetően a minőség garantált!

Nyelvtanilag hibátlan szöveg, kifogástalan nyelvhasználat, gazdag szókincs, pontos kifejezés.
A minőségen túl a gyorsaság is fontos szempont nálunk: átlagos, egyszerű, rövid szövegek és dokumentumok fordítása egy napon belül elkészül, hosszabb, komplex, speciális tudást vagy jártasságot igénylő szövegek esetében is igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elkészülni. Ha az árajánlatban megjelölt határidő előtt szüksége van a fordításra, felár ellenében erre is van lehetőség!

Nagy hangsúlyt fektetünk megrendelőink kényelmére.

A fordítás igénylése, árajánlat kérése, elfogadása és a kész munka fizetése is történhet online. A szöveget elküldheti e-mailben, a fordítás árát pedig átutalhatja bankszámlaszámunkra, vagy kiegyenlítheti a számlát postai befizetéssel is. Így távolság sem akadály, az ország egész területéről és külföldről is várjuk megrendelését!

Rövid határidőket biztosítunk, valamint expressz spanyol fordítás lehetőségét is.

A hosszú, bonyolult szövegek fordításakor, weboldalak teljes fordításakor, katalógusfordításkor is rövid, néhány napos határidővel dolgozunk. Azonban egynapos vagy akár pár órás határidőt is tudunk biztosítani olyan okmányok, szövegek spanyol fordítására, melyek általánosabb okmányok, rövid és egyszerű szövegek.
Amennyiben Önnek az általunk kínált gyorsaságnál is hamarabb van szüksége a spanyol fordítás elkészülésére, válassza expressz fordítás szolgáltatásunkat. Némi felár ellenében a sürgős munkákat is vállalni tudjuk.

 

Keressen fel minket telefonon vagy e-mailben, állunk rendelkezésére a hét minden napján, mert tudjuk, hogy az ügyintézés fontos és nehézkes dolog, főleg külföldön. Amiben tudunk, segítünk, informáljuk és a lehető leggyorsabban, a lehető legjobb minőségű spanyol fordítást adjuk át Önnek.

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com

Telefon: 06-30/251-3850

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség