Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Német fordítás

Német fordítás Budapesten anyanyelvű fordítókkal. Minőség, megbízhatóság, rövid határidők. Mindezt elfogadható áron (2 Ft / karakter) kínáljuk Önnek!

Hivatalos német fordítás pecséttel – 24 órán belül

Pecsétes, záradékos fordításainkat eddig minden esetben elfogadták külföldön, amiben gyorsan a segítségére tudunk lenni:

  • születési és házassági anyakönyvi kivonat fordítása – 11.500 HUF
  • erkölcsi bizonyítvány – 11.500 HUF
  • érettségi bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány – 11.500 HUF
  • diploma, oklevél – 11.500 HUF
  • cégkivonat – 6.500 HUF / oldal
  • adóigazolás, illetőségigazolás – 11.500 HUF / oldal
  • hallgatói jogviszony igazolás – 11.000 HUF

Más fordítások áráért hívjon most: 06 30 251 3850 !

A hiteles fordításokat papíron (postán) és elektronikusan (e-mailben, PDF fájl) is visszaküldjük Önnek.

Német fordításért nem kell tovább keresnie, mert fordítóirodánk kizárólag német ajkú fordítókkal dolgozik, így a szöveg minősége felülmúlja azt, amit más irodák kínálnak a német szakot végzett szakfordítókkal.

Az ilyen fordításokat lektoraink a legtöbb esetben csak átlagosnak ítélték, s egyértelműen érezhető volt a szövegen, hogy azt nem anyanyelvű fordító készítette, sok esetben pedig találgatni kellett, hogy egy-egy mondatnak mi is lehetett eredetileg az értelme.

Velünk nem fogják a homlokukat ráncolni Ausztriában, Németországban vagy Svájcban. A Lexikon fordítóiroda hivatalos fordításait eddig mindhárom országban elfogadták, a rövid határidőknek köszönhetően pedig nem csupán jobb minőségű fordítást kap kevesebb pénzért, de időt is spórolhat.

Hívjon most: 06 30 251 3850!

Küldje át a szöveget, amit németre szeretne fordíttatni, mi az 1-2 oldalas szövegeket általában 24 órán belül elkészítjük és visszaküldjük Önnek.

Német műszaki fordítás

Fordítóink között többen műszaki, mérnöki végzettséggel rendelkeznek, akik kitűnően ismerik a német nyelvben használatos szakkifejezéseket, így akár hosszabb használati utasításokat is megfelelően le tudunk németről magyarra fordítani.

Kollégáink elmúltak már húsz évesek, nem tegnap kezdték a szakmát, sokféle szöveggel találkoztak már életük során. Ha esetleg olyan szakszöveget talál, amit az irodában nem tudunk lefordítani, akkor is mindent megteszünk, hogy megtaláljuk rá a megfelelő embert, legyen az külsős szakfordító vagy valamelyik vidéki partnerirodánk.

Német jogi fordítás

A szerződéstől az ÁSZF-ig, a meghatalmazástól a végrendeletig, kérjen tőlünk bármilyen fordítást, mindent megteszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül Önnél legyen a szöveg és intézhesse ügyeit. Tisztában vagyunk a határidő fogalmával, a megbeszélt napon biztos lehet benne, hogy a kész fordítás az e-mail fiókjában lesz.

Rendeljen tőlünk német fordítást online, otthona vagy irodája kényelméből. Ki sem kell mozdulnia a házból, elég, ha elküldi a szöveget e-mailben, mi megírjuk az árát, s utána, ha szeretné megrendelni, elég lesz, ha csak két sort ír, hogy szeretné kérni. Mi máris nekilátunk az elkészítésének, s a lektorálás befejeztével már küldjük is vissza Önnek.

A számlát természetesen rendezheti a végén, miután megkapta a fordítást. Az elkészített német fordításokra természetesen minőségi garanciát is vállalunk.

Német nyelvi lektorálás

Német anyanyelvű lektoraink állnak rendelkezésére a hét minden napján. Ha már kész van a német fordítás, csak szeretné átnézetni, esetleg nyomdába is küldené az anyagot, mindenképpen javasolt, hogy egy német anyanyelvű lektor olvassa át még egyszer.

Az ilyen lektorálás ára általában a fordítási díj fele szokott lenni, tehát 1 Ft / karakter, ugyanakkor ha nagyon rossz minőségű a kapott szöveg (mert mondjuk egy szoftverrel készült, vagy a fordító nyelvtudása nincs a megfelelő szinten), elképzelhető, hogy egyszerűbb újra fordítani az egészet, mint kijavítani a rossz szöveget.

A Lexikon fordítóiroda mindig Ön mellett áll, amiben tudunk, segítünk, kérjen bármit, azon leszünk, hogy megoldjuk a dolgot és megfeleljünk elvárásainak.

Hívjon most: 06 30 251 3850!

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

A személyre szabott ajánlatunkat egy órán belül megküldjük önnek.

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség