Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Erkölcsi bizonyítvány fordítása

Erkölcsi bizonyítvány fordítása németre vagy angolra Budapest, Pécs, Győr, Debrecen városában, vagy rendeljen online az ország bármely pontjáról, vagy akár külföldről. 

Ára mindössze 11.500 Ft és aznap kész van!

Ehhez elég, ha lefotózza telefonnal vagy beszkenneli és átküldi e-mail címünkre: lexikon.forditoiroda@gmail.com

Az erkölcsi bizonyítvány németre fordítása szintén elkészül rövid idő alatt, fizetni pedig elég utólag, nem kell előleget utalnia.

Erkölcsi bizonyítvány fordítás – kinek lehet rá szüksége?

Egyre többet kérik külföldi munkahelyeken, míg korábban főképpen a reptéren dolgozóktól és a biztonsági őröktől kérték, mostanra egyre több munkaadó szereti leellenőrizni a külföldi munkavállalók korábbi életét, s ehhez elengedhetetlen az idehaza megigényelt erkölcsi bizonyítvány.

Bár az erkölcsi bizonyítvány csak egy országban tanúsítja a munkavállaló korábbi magaviseletét, a munkaadók ennek ellenére gyakran ragaszkodnak hozzá, sőt sok esetben meg kell igényelni az adott országban is majd.

Az erkölcsi bizonyítvány hivatalos angol vagy német fordítása során a fordítást ellátjuk a fordítóirodánk pecsétjével és tanúsítjuk, hogy a fordítás mindenben megegyezik a magyar szöveggel, majd végül az eredeti bizonyítvány másolatát hozzáfűzzük háromszínű szalaggal a fordításhoz, végül a hátsó oldalán hitelesítjük.

Az általunk erkölcsi bizonyítványról készített fordításokat eddig minden külföldi munkahelyen elfogadták, a legtöbbször Nagy-Britanniában, Németországban és Ausztriában kerültek felhasználásra. Amennyiben azt mégsem fogadnák el, úgy természetesen a fordítás díját visszautaljuk önnek, tehát garanciát vállalunk a fordításra.

Hogyan rendelheti meg az erkölcsi bizonyítványa fordítását?

Elég ha átküldi a bizonyítványt beszkennelve vagy lefényképezve, s megírja, hogy milyen nyelvre szeretné kérni a fordítást. Mi azt aznap elkészítjük (hétvége kivételével), s azonnal megküldjük az elektronikus verziót (PDF) e-mailben, aztán pedig postai úton is, ahova kéri.

Fizetni minden esetben elég utólag a CIB banknál vezetett számlánkra, vagy külföldről PayPalon keresztül, esetleg más eurós számlára, amelyik szimpatikusabb.

Ide küldheti: lexikon.forditoiroda@gmail.com

További részletekért hívjon most: 06 30 251 3850!

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

A személyre szabott ajánlatunkat egy órán belül megküldjük önnek.

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség