Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Lengyel fordítás

Minőségi és gyors lengyel fordítás a Lexikon Fordítóirodánál! Hivatalos fordítás, szakfordítás, lektorálás, expressz fordítás Budapest legnépszerűbb irodájában. Erkölcsi bizonyítvány? Diploma? Jogi szövegek? Weboldalak? Nekünk egyetlen szöveg sem jelent gondot, ha lengyel fordításról van szó. Anyanyelvű szakfordítóink várják az Ön megbízását!

Mit fordítunk? (A teljesség igénye nélkül néhány példa)

  • Végzettséget igazoló okmányok
  • Munkaszerződések, szerződések
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Házassági- vagy születési anyakönyvi kivonat
  • Orvosi szövegek, egészségügyi okmányok
  • Jogi szövegek
  • Webáruházak
  • Marketing anyagok
  • Online marketing hirdetésszövegek stb.

A Lexikon Fordítóiroda lengyel fordítás esetén is biztosítja a…

rövid határidőket

Gyakrabban előforduló dokumentumok esetén egynapos határidővel dolgozunk, de akár már néhány órán belül megkaphatja fordítását. A hosszabb, komplex szövegek fordítása több időt vesz igénybe, de expressz gyorsaságú munkára is van lehetőség némi felár ellenében. Az ország leggyorsabb fordítóirodája címért folyton versenyben vagyunk, hívjon minket bizalommal, ha gyors lengyel fordításra van szüksége!

versenyképes árakat

Áraink logikusan, a munkával arányosan szabott árak. Kimondottan jutányos áron fordítjuk az egyszerűbb okmányokat, melyeket darabáron számítunk, de a komplex, hosszabb karakter alapon árazott szövegeknél sem fog vastagon ceruzánk. Amennyiben speciális szöveg lengyel fordítására van szüksége, melyhez az adott szakterület avatott szakértőjének munkája szükséges, picit magasabb karakterárra kell számítani.

képzett, anyanyelvű szakfordítókat – minőséget

Csak képzett fordítókkal dolgozunk, akik többéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött és adott terület ismerőjeként kifogástalan lengyel fordításokat készítenek. A Lexikon Fordítóiroda évtizedes tapasztalattal, anyanyelvű, magasan kvalifikált munkatársakkal minőségi garanciát vállal mindennemű fordításra.

teljes online ügyintézést

Ma már nem kell személyesen befáradnia, ha lengyel szakfordítást igényelne. Kereshet minket telefonon és online is. A fordítandó szövegeket elküldheti e-mail címünkre, akár szkennelt, akár lefényképezett formában. Mi egy órán belül árajánlatot küldünk. amennyiben elfogadja ajánlatunkat, fordítóink megkezdi a munkát. Az elkészült fordítás online érkezik meg önhöz. A számláját is kiegyenlítheti otthonából banki átutalással akár PayPal-on keresztül is. Fizethet külföldről és belföldről egyaránt, eurós vagy forintos számlára. Amennyiben személyesen intézkedne, arra is van lehetőség, ám budapesti irodánkban jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges.

Keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén, hogy mielőbb kézhez kaphassa elkészült lengyel fordítását!

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com

Telefon: 06-30/251-3850

Ha lengyel fordítás, akkor Lexikon Fordítóiroda! Forduljon hozzánk bizalommal hivatalos fordítás igénylésével is, azonban hiteles fordításért keresse az annak elkészítésre kizárólagosan jogosult Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodát! (offi.hu)

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség