Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Cseh fordítás

Cseh – magyar, magyar – cseh fordítás Budapest legnépszerűbb fordítóirodájában! Ha cseh fordításra van szüksége, forduljon a Lexikon Fordítóirodához! Versenyképes árak, gyorsaság, akár expressz fordítás is. A hét minden napján állunk rendelkezésére, keressen minket online vagy telefonon akár hétvégén is!

Milyen szövegek cseh fordítását vállaljuk?

  • Végzettséget igazoló bizonyítványok, oklevelek, diplomák
  • Szerződések, megállapodások
  • Jövedelemigazolás
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Anyakönyvi kivonat
  • Egészségügyi papírok
  • Jogi, gazdasági, műszaki szövegek
  • Webáruházak
  • Reklámanyagok
  • Online marketing hirdetésszövegek stb.

Mit nyújt Önnek a Lexikon Fordítóiroda, ha cseh fordításra van szüksége?

Rövid határidőket:

A gyakrabban előforduló, egyszerű okmányok, szövegek esetén akár néhány órás, maximum egynapos határidőt biztosítunk. A hosszabb szövegek esetén is versenybe szállhatunk a leggyorsabb fordítóiroda címért. Ha Önnek rendkívüli gyorsasággal van szüksége expressz cseh fordításra, felár ellenében azt is vállalni tudjuk.
Juttassa el hozzánk a lefordítandó szöveget, mi egy órán belül megküldjünk Önnek az árajánlatot. Egyes okmányok esetén, mint erkölcsi bizonyítvány, vagy anyakönyvi kivonat, akár telefonon is kérhet ajánlatot, azonnal tudunk segíteni.

Jutányos árakat:

Áraink versenyképesek, felárat csupán expressz fordítás esetén számolunk föl. Minél több idő áll rendelkezésünkre a fordítás elkészítéséhez, annál jobb áron tudjuk kivitelezni. Az egyszerűbb okmányok darabárasak, míg a komplex szövegek karakteráron készülnek. A külön szaktudást igénylő szövegek (jogi, orvosi, műszaki), melyekhez az adott területen jártas szakfordítónk munkája szükséges, picivel magasabb karakteráron fordítottak, mint általános témájú társaik.

Online ügyintézést otthona kényelméből:

Miért fáradna személyesen, ha elektronikus úton is elküldheti nekünk a fordítandó anyagot, valamint szintén elektronikusan hozzá is juthat az elkészült fordításhoz? A szkennelt vagy lefényképezett szöveget küldje el nekünk e-mailben, melyre válaszként érkezik majd árajánlatunk a vállalt határidővel. Az Ön által megadott elérhetőségre megküldjük a kész fordítást, de hivatalos fordítás esetén ki is postázzuk. Ön bármilyen fordítást kérhet postázva, akár külföldre is.
Amennyiben a személyes ügyintézés híve, barátságos ügyfélszolgálatunk várja budapesti irodánkban. Fizetési lehetőségek terén is rugalmasak vagyunk: otthonról banki átutalással, banki – vagy postai befizetéssel, külföldről és belföldről egyaránt fizethet, de irodánkban is rendezheti számláját. Figyelem! Irodánkban csak készpénzes fizetési lehetőséget tudunk biztosítani.

Minőségi garancia anyanyelvű szakfordítókkal:

Kizárólag képzett, anyanyelvű szakfordítókkal dolgozunk. Több mint 10 éves tapasztalattal, rengeteg elégedett és visszatérő ügyféllel a hátunk mögött olyan minőséget biztosítunk, melyet bárhol, bármikor, bármilyen ügye intézésére magabiztosan felhasználhat. Igény szerint lektorálással is.

Ha cseh fordításra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal! Telefonon, e-mailben vagy személyesen várjuk az Ön megkeresését. Cseh szakfordítás, hivatalos fordítás, expressz fordítás a Lexikon Fordítóirodában.

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com 

Telefon: 06-30/251-3850

 

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség