Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Francia fordítás

Minőségi francia szakfordítás Budapest egyik legjobb fordítóirodájában! Anyanyelvi fordítóink rövid határidőn belül is precíz munkát végeznek! Hol? Lexikon Fordítóiroda! Magyar-francia és francia-magyar fordítás elérhető áron!

Amivel hozzánk fordulhat, ha francia fordításra van szüksége:

  • szerződések, céges iratok fordítása
  • használati útmutatók, garancia papírok fordítása
  • erkölcsi bizonyítvány fordítása
  • anyakönyvi kivonat fordítása
  • zárójelentés, ambuláns lap, betegtájékoztató fordítása
  • bizonyítvány, igazolások fordítása
  • műszaki szöveg fordítása
  • jogi szöveg fordítása
  • pénzügyi szöveg fordítása

Amit francia fordítás esetén is garantálunk:

Minőség

Anyanyelvi fordítóinknak köszönhetően garantáltan nem akad problémája a hivatalos iratokkal. Fordítóink nem rettennek meg a kihívásoktól, rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb szövegek fordításában, így biztos lehet benne, hogy az általunk fordított dokumentumait külföldön is elfogadják!

Online ügyintézés

A hét minden napján rendelkezésre állunk! Ha bármilyen kérdése van, hívjon minket telefonon, vagy keresse fel munkatársainkat e-mailben, vagy személyesen a budapesti irodában. Segítőkész csapatunk szívesen ad bővebb tájékoztatást, forduljon hozzánk bizalommal! Az ön kényelmét szolgálva nálunk teljeskörű online ügyintézésre is lehetőség van. A fordítani kívánt szöveget elküldheti e-mailben, s a fordítás elkészülte után a számlát kiegyenlítheti banki átutalással, postai befizetéssel, ahogy önnek kényelmes. Éljen az internet adta lehetőséggel!

Rövid határidők

Az idő pénz, és mi nem raboljuk az idejét! Árajánlatot a szöveg beérkezése után egy órán belül küldünk. Nálunk nem kell heteket várni, hogy elkészüljön a fordítás! A rövid szövegek és dokumentumok általában még a megrendelés napján elkészülnek, sürgős megrendelés esetén pedig a hosszabb vagy összetettebb szöveget is igyekszünk minél előbb eljuttatni önnek! A határidő csupán a szöveg terjedelmétől és jellegétől függ, fordítóink ugyanis hétvégén is várják a megrendeléseket.

Barátságos árak

Nálunk a fordítás ára nem veri az egeket. Még az expressz fordításaink is megfizethetőek, pedig a szokványosnál gyorsabb munkatempóra némi felárat vagyunk kénytelenek számolni. A gyakrabban előforduló okmányok rendkívül jutányos ár ellenében készülnek, a hosszabb, összetett szövegek karakteráron fordítottak.

Barátságos ügyfélszolgálat

Telefonos, online vagy személyes megkeresése esetén kollégáink igyekeznek mindenben segíteni Önnek. Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk, hogy fordítása gondját mielőtt megoldhassuk!

A Lexikon Fordítóiroda munkatársai azon dolgoznak, hogy ön maximálisan elégedett lehessen az általunk nyújtott szolgáltatással. Ha minőségi fordításra van szüksége, megfizethető áron dolgozó fordító irodát keres, a legjobb helyen jár. Kérjen árajánlatot még ma, elérhetőek vagyunk telefonon és e-mailben, a hét minden napján!

E-mail: lexikon.forditoiroda@gmail.com 

Telefon: 06-30/251-3850

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség