Tel: 06 30 251 3850, hívjon most!

Szlovák fordítás

Minőségi szlovák fordítás Budapesten! AnyanySzlovák fordítás Budapestenelvű fordítók, extra rövid határidők! Lexikon fordítóiroda! Mert szeretjük, amit csinálunk!

Ha szlovák fordítás, akkor Lexikon. Hogy miért?

Irodánk egyik fő erőssége a szlovák nyelv, tapasztalt fordítóinknak köszönhetően Ön gyorsabban kaphatja vissza a kész szöveget, mint gondolta volna. Prémium szlovák fordításunkról érdeklődjön telefonon! Ilyenkor a fordítást hat szempár ellenőrzi, csak hogy még biztosabb legyen a dolog.

Amit kérhet tőlünk:

Az elmúlt tíz évben sikerült egy hatékony szlovák csapatot felállítanunk, s mivel sokszor rövid idő alatt kellett több száz oldalt lefordítanunk, mostanra nem ijedünk meg a nagyobb kihívásoktól sem.

A gépezet azóta is olajozottan működik. Szlovák fordításhoz válassza Ön is a Lexikon fordítóirodát, és fedezze fel, hogy miért hisz bennünk a Rendőrség vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, miért keresnek minket a járásbíróságok akár a kisebb vidéki városokból is szlovák fordítás, tolmácsolás kapcsán.

Tolmácsolás Budapesten vagy Szlovákiában

Kollégáink állnak rendelkezésére a hét minden napján, legyen szó budapesti vagy vidéki helyszínről, mi ott tudunk lenni és segítünk szót érteni. Szlovákia egész területén vállalunk tolmácsolást, üzleti megbeszélés, konferencia vagy más esemény kapcsán.

Konszekutív és szinkrontolmácsaink anyanyelvként beszélik mindkét nyelvet, és egy meglehetősen szigorú kiválasztási procedúrán esnek át, hogy velünk dolgozhassanak. A minőséget Ön is értékelni fogja!

Utolsó tolmácsolásaink Besztercebányán (Banská Bystrica) és Kassán (Košice) zajlottak, ahol hazai cégek vezetőit segítettük egy pár órás illetve egy több napos látogatás során. A tolmácsoláshoz kapcsolódó további feladatokat (szerződések, árajánlatok fordítása, kiadványszerkesztés, telefonálás, grafikai munkák) szintén hatékonyan el tudjuk látni, így mindent egy helyen intézhet!

Mivel több kinti kollégánk is van, elképzelhető, hogy nem kell itthonról vinni a tolmácsot, hanem csak a helyszínen találkozik majd vele. Kitűnően ismerjük a helyi szokásokat, ügyintézés módját, így más jellegű feladatok esetén is számíthat ránk, szlovák nyelvben otthon vagyunk!

Hívjon most: 06 30 251 3850!

Kérjen ingyenes ajánlatot még ma!

A személyre szabott ajánlatunkat egy órán belül megküldjük önnek.

FORDÍTÁS ÉS MÁS

Fordítás 46 nyelven, tolmácsolás, lektorálás. Angol, német, spanyol, olasz, francia, román, orosz, szlovák, cseh, lengyel, ukrán, holland, szlovén, horvát, szerb fordítások hitelesítve, pecséttel, záradékkal, háromszínű szalaggal.

NYELVEK

Angol fordítás
Német fordítás
Szlovák fordítás
Román fordítás
Orosz fordítás
Lengyel fordítás
Spanyol fordítás

KAPCSOLAT

Lexikon Fordítóiroda Bt.
1131 Budapest
Madarász Viktor utca 13/4
Telefon: +36 30 251 3850
E-mail: glajtos@yahoo.com

Elérhetőség